El proper diumenge 23 de gener es disputarà a la veïna població de Castellbisbal la ja clàssica prova inaugural de la  "Copa Catalana de Resistència 2011". Un any més, la gent de Potarrojos Competició (http://www.potarrojoscompeticio.com/), han fet córrer a tothom a fi i efecte de tenir les llicències i cotxes a punt tot just a començaments d'any.

Tresina Sport hi pendrà part amb dos equips, els formats per David Boltà i Antonia Martinez i el format per Pau Canals i Unai Flores, doncs per diferents motius, els demés equips no podràn estar a la pista en aquesta cursa.

Tresina Sport 1: La parella Sesrovirenca (David Boltà/Antònia Martínez), inicien amb aquesta cursa la seva tercera temporada a l'especilitat, després d'haver estrenat el nou vehicle a la resistpència off road de lleida el passat mes de desembre.

Tresina Sport 2: Els joves pilots (Pau Canals/Unai Flores) prendran part a la seva tercera cursa després de la excel·lent actuació a Masquefa, amb la missió de seguir agafant experiència i portar el peugeot 106 fins a la línia d'arribada.

Properament publicarem la llista d'inscrits.

Ens veiem diumenge al circuit!

LLISTA D'INSCRITS

HORARIS CURSA

UBICACIÓ CIRCUIT CASTELLBISBAL

 
Mostra un mapa més gran

 

TORNAR