www.tresinasport.com
 
 

 

 

El passat diumenge dia 29 de maig de 2.011,  es va disputar el tercer "meeting" puntuable per a la Copa Catalana de resistències off-road al circuit del "Sagrat Cor" de Alguaire. Tal i com ja havíem avançat, Tresina Sport hi va prendre part amb els dos equips, els formats per David Boltà/Antònia Martinez i Pau Canals/Unai Flores.

Al voltant de les 10.30 hrs. es varen dur a terme uns entrenaments lliures a fi i efecte de comprobar el correcte funcionament dels transponders i amb un retard de uns 20 minuts es va donar el tret de sortida a la resistència mitjançant "sortida llançada" amb safety car seguint l'ordre de classificació del campionat. Ambdós equips de Tresina Sport sortien desde la primera i tercera fila de la graella.

Als primers compassos de cursa, ambdós equips es varen anar mantenir pel davant de la classificació, tot i la delicada situació de la pista, molt enfangada per evitar el fet de haver de regar moltes vegades,  arribant al primer relleu sense cap incidéncia, passant el torn de pilotatge a Antònia Martinez, la qual agafava un impressionant ritme de cursa (va arribar a marcar una de les voltes mes ràpides dels cotxes en pista) i a Unai Flores, el qual duia a terme una agressiva conducció. Quan es portava 1 hora de cursa, el Tresina Sport 1 es situava en 2ona posició provisional i el Tresina Sport 2 en 10ena posició.

Classificació 01.00 hrs de cursa

Aquest relleu també va acabar sense incidéncies mecàniques per cap dels dos equips de Tresina Sport i es va dur a terme el segón relleu que duria a en David i a en Pau de nou al volant d'ambdós vehicles, a on el equip 1 baixava fins a la 9ena posició perquè va ser dels primers a fer el relleu al volant i l'equip 2 es col·locava provisionalment en 8ena posició.

Classificació 01.30 hrs de cursa

Quan en David es va posar al volant, va notar que es peugeot 205 marxava molt del darrera, denotant una avaria a la suspensió posterior que es va anar agreujant a mesura que avançava la cursa, prenent la decisió de conservar al màxim i passant pels revolts a molt baixa velocitat per no acabar de trencar la suspensió. Per la seva banda, en Pau mantenía un bon ritme que el permetia mantenir la posició fins que una avaria a la direcció del peugeot 106 el deixava fora de cursa, momentàniament, just al llindar de les 2 hores

Classificació 02.00 hrs de cursa

El tercer relleu va finalitzar per a en David mantenint la mecànica, passant el testimoni a l'Antònia, la qual sortia amb la única missió d'acabar la cursa, doncs despres de fer una inspecció visual de l'estat del cotxe al relleu, es va determinar que no es podia fer res per reparar-lo d'una forma ràpida, i l'únic objectiu vàlid era anar a acabar la cursa pensant en el campionat, donat el gran nombre d'abandonaments que s'anaven produïnt.

Classificació 02.30 hrs de cursa

La darrera mitja hora es va fer molt llarga perquè semblava que el braç de suspensió no aguantaría. L'Antònia va dur a terme una molt bona conducció per a no trencar el cotxe i, fins i tot, es va permetre el luxe de disputar la posició amb d'altres rivals, complicant-los al màxim el seu avançament, evitant de perdre més posicions. En Pau i l'Unai van efectuar una reparació de la direcció per intentar acabar la cursa i quan mancaven 10 minuts aproximadament per acabar, van tornar a entrar al circuit però, quan encara no havíen fet 100 metres, la direcció cedia de nou, havent d'abandonar definitivament, però agafant uns valusosos punts de cara al campionat. Quan es varen produír les 3 hores de cursa, es va donar per finalitzada la resistència, amb victòria pels pilots del "Fast parc motor" David Castany i Jordi Anglarill, seguits del "Gelida motor" dels germans Alonso i de l'equip "Piera motor" de Jordi Zapata e Ivan Cano.

El Tresina Sport 1 de David Boltà i Antònia Martinez, es va classificar en 6ens posició absoluta i com a 2óns de classe 1, i el Tresina Sport 2 de Pau Canals i Unai Flores, es van classificar a la 13ena posició absoluta i com a 7ens de classe 1.

CLASSIFICACIÓ FINAl CURSA

RESULTATS COMPLERTS

NOTA PREMSA FED.CATALANA

LLISTA D'INSCRITS

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL CAMPIONAT

PRÈVIA CURSA

TORNAR