http://www.tresinasport.com

 

El passat diumenge 23 de maig es va disputar la segona cursa puntuable del  "Open Off-road de LLeida 2010" al circuit de Mollerussa, després d'haver estat aplaçada el passat dia 16 per problemes amb l'adeqüació del circuit. En aquesta ocasió servirà per estrenar una nova modalitat de autocross, concretament les "Eslàlom Sèries", una fórmula pensada a fi i efecte de que els equips que disputen les resistències poguin pendre-hi part, permetent-se més d'un pilot per vechile i, a part, també ho poden utilitzar pilots que habitualment fan autocross per a probar els seus vehicles.

Tresina Sport és probable que hi prengui part amb algun vehicle, tot i que encara està per definir.

La fórmula utilitzada és la realització de 2 voltes d'entrenament i de 3 séries de 6 voltes al circuit, amb un màxim de 5 vehciles en pista i de les quals s'agafaràn les 3 millors voltes als efectes d'establir una classificació final.

Recordem que la passada temporada el eslàlom, tal i com el coneixíem, es va haver d'anular per les baixes inscipcions que rebia.

Adjuntem 4 dades bàsiques d'aquesta nova fórmula:

Característiques del vehicles:

Vehicles amb mesures de seguretat tipus “Autocross”

Categories:

-TURISMES –

Classe 1: fins a 1.200cc

Classe 2: fins a 1.600cc

Classe 3: fins a 2.000cc

Classe 4: més de 2.000cc

Classe 4: Tracció Total

-CAR CROSS-

Vehicles i pilots:

Cada vehicle pot ser conduït per 1, 2 o 3 pilots en torns diferents.

Vehicles en pista:

Com a màxim hi haurà 5 vehicles en cada tanda en pista i la seva sortida serà individual. Els vehicles poden realitzar avançaments.

Desenvolupament:

Entrenaments: 2 voltes al Circuit

Sèries Classificatòries: es realitzaran 3 sèries de 6 voltes cada una.

Classificació

Es sumaran els temps obtinguts en les 3 millors voltes realitzades per cada participant durant les voltes de que es composen les sèries. Les voltes a sumar seran les 3 millors absolutes aconseguides en la mateixa o diferents sèries.

Principal atractiu:

En aquesta modalitat serà fonamental, l’habilitat i domini del vehicle, la tècnica de conducció i l’estratègia, a part de les característiques pròpies de cada vehicle, per a poder aconseguir uns bons resultats.

Calendari:

16 maig – Mollerussa

11 juliol – Amer

12 setembre – Castellar del Vallès

7 de novembre - Lleida

TORNAR