www.tresinasport.com
 

COPA CATALANA DE RESISTÈNCIA OFF-ROAD

MOLLERUSSA, 3 DE'OCTUBRE DE 2.010

 

El passat diumenge 3 de octubre de 2.010 es va disputar la quarta prova puntuable per a la Copa Catalana de resistències off-road al circuit de Mollerussa. Finalment Tresina Sport només hi va prendre part amb un equip, el format per David Boltà i Antònia Martínez, doncs l'equip dels germans Margarit varen patir una averia d'última hora que els hi va impossibilitar acudir a la cita. 25 equips son els que finalment varen prendre part en aquesta cursa.

La resistència començava molt bé per la parella Sesrovirenca que, al pas per la 1/2 hora de cursa i amb en David pilotant, la encapçalava amb força distància sobra la resta de participants.

CLASSIFICACIÓ 30' DE CURSA

Abans d'acabar el primer relleu, varen començar a aparéixer els primers problemes al 205 quan, de sobte, una barnilla de la caixa de canvis cedia i obligava a en David a aturar-se al box a reparar. Un cop reparat, era Antònia qui sortia i rodava amb bon ritme fins que al cap d'uan estona, se li reproduïen els problemes al canvi, havent d'entrar de nou i perdent molt de temps. Amb aquesta nova aturada, baixaven fins a la 9ena psició provisional.

CLASSIFICACIÓ 60' DE CURSA

CLASSIFICACIÓ 90' DE CURSA

En David tornava a la pista amb la missió de recuperar el màxim de posicions possibles per no perdre totes les opcions al Campionat, i va ser un bon relleu, doncs va poder recuperar, amb molt bon ritme d'avançaments, fins a la 4a posició provisional.

CLASSIFICACIÓ 120' DE CURSA

Va ser a partir d'aquest moment i, concretament al darrer relleu de l'Antònia, quan varen aparèixer els veritables problemes, doncs als ja existents amb la barnilla del cambi que cedia per tercera vegada, se li afegien la fallida de la bomba de fre, havent de rodar els darrers 30 minuts amb segona velocitat i sense frens. Sens dubte un gran repte que l'Antònia va saber assumir i va poder portar el 205 fins a la meta, entrant en 12ena posició de la general i 3ers de la classe 1.

CLASSIFICACIÓ 150' DE CURSA

CLASSIFICACIÓ 3hr. DE CURSA (FINAL)

Amb aquest resultat, l'equip Sesrovirenc baixa fins a la 6ena posició de la general i a la segona de la classe 1 que, a manca de una cursa, complica el campionat però matemàticament, encara hi han possibilitats.

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL CAMPIONAT CATALUNYA(PER PILOTS)

CRÒNICA OFICIAL FED.CATALANA AUTOMOBILISME

PREVIA CURSA

TORNAR