www.tresinasport.com
 
 

 

 

El passat diumenge 17 d'octubre de 2.010,  es va disputar la 5ena cursa puntuable per la Copa Catalana de resistències off-road al circuit "La Pedrosa" de la veïna localitat de Masquefa. Tal i com ja havíem anunciat, Tresina Sport hi va pendre part amb 3 equips, els formats per David Boltà i Antònia Martinez, un segón equip format per Ivan i Xavier Margarit i un tercer format per en Pau Canals i  Unai Flores.

La escuderia Gas a Fons Masquefa (http://www.gasafons.com/) es va encarregar una vegada mes de dur a terme una cursa exemplar en quant a organització. Un cop més, la bona formació dels comissaris de cursa va fer que no hi haguessin malentesos amb les banderes, doncs la sincronització va ser perfecte. Com a mínim, els pilots surten de la cursa amb la sensació de haver rebut alguna cosa a cambi d'haver pagat la inscripció.

La sortida es va fer per estricte ordre de classificació del campionat per lo que el Tresina Sport 1 sortia en segona fila de la graella i els equips 2 i 3, partien desde el fons.

El equip Tresina Sport 1 era qui encapçalava la classificació de la cursa en els primers compassos, però al voltant de la volta nº30, veia com el peugeot 205 quedava aturat al mig de la pista. Un cop remolcat fins al box, constatava que s'havia fet un forat al dipòsit de gasolina. Gràcies a la intervenció dels companys que ens varen ajudar, varen poder tornar a pista, tot i que ho varen fer en una posició molt retrassada.

El Tresina Sport 2 i 3 rodaven a un bon ritme i arribaven al primer relleu en 14ena i 16ena posició respectivament però, el mes important, es que ho feien sense haver patit  cap incidència fins al moment.

Classificació 1hr de cursa

El segon problema de l'equip va ser per a l'equip Tresina Sport 2, doncs quan estaven al segon relleu de la cursa, veien com un problema elèctric els deixava sense netejavidres. Varen poder arribar fins al relleu, però aquest problema també afectaria a la llum de "pols", és a dir, que la llum que està permanentment encesa a la part posterior del cotxe no funcionava. Per aquest motiu, els comissaris de pista no els varen deixar reincorporar-se fins a solucionar el problema, fet que els hi va suposar perdre unes 7 ó 8 voltes. Mentrestant, el Tresina Sport 3 d'en Pau i Unai, seguia donant voltes sense cap problema, remuntant posicions progressivament.

Classificació 2hrs de cursa

Durant la darrera hora de la cursa, el Tresina Sport 1 havia de ser remolcat de nou per problemes derivats de la avaria inicial. El Tresina Sport 2 dels germans Margarit, seguia a bon ritme remuntant posicions, i el Tresina Sport 3, es col·locava en 5ena posició de la general i 1er de la categoria a manca de mitja hora.

Classificació 2,5hrs de cursa

Quan es varen complir les 3 hores, el primer a passar per la bandera de quadres, va ser el seat ibiza pilotat per Jordi Zapata e Ivan Cano, seguits del VW golf dels vigents campions Lucas/navarro i Sacristan. La sorpresa saltava quan el que entrava en 3ª posició, amb un total de 167 voltes, era el modest peugeot 106 de Pau Canals i Unai Flores que, d'aquesta forma, aconseguien una espectacular 3era posició de la classificació general i la victòria a la classe 1, aconseguint així pujar al podi per primera vegada en la seva curta vida automobilística.

El Tresina Sport 2 dels germans Ivan i Xavier Margarit, entrarien en 8ena posició de la general i en 3ª posició de la classe 1, amb el regust de que, si no arriba a ser per el problema elèctric, haguessin pogut ocupar també una plaça al podi final absolut.

La gran decepció del dia se la va emportar el Tresina Sport 1 de Antònia Martínez i David Boltà, doncs veien com, un cop més, se'ls hi escapaven les opcions de guanyar la Copa Catalana de resistències off-road. Tot i amb aquest mal resultat, en David i l'Antònia s'han proclamat, si els càlculs no són erronis, SOTS-CAMPIONS DE CATALUNYA DE LA CLASSE 1 DE RESISTÈNCIES OFF-ROAD!!!!

Classificació FINAL Oficial

Si els nostres càlculs no son erronis i a la espera de que es publiquin els resultats oficials, les classificacions finals del Campionat són les següents:

CLASSIFICACIÓ FINAL COPA CATALANA RESISTÈNCIES OFF-ROAD

1ers classificats TOMAS ALONSO / IGNACIO ALONSO 116 pts
2ons classificats JOAN LUCAS / HECTOR NAVARRO / RICARDO SACRISTAN 102 pts
3ers classificats TONI MANCHA / ANDRES POZO / OSCAR ROS 100 pts.

 

CLASSIFICACIÓ FINAL COPA CATALANA RESISTÈNCIES OFF-ROAD - CLASSE 1(fins a 1.600cc)

1ers classificats GERMAN FREIXAS / VICENÇ VILASECA 98 pts
2ons classificats DAVID BOLTÀ / ANTÒNIA MARTINEZ 84 pts
3ers classificats ANTONIO IBAÑEZ / RAMON SANS 80 pts.

 

CLASSIFICACIÓ FINAL COPA CATALANA RESISTÈNCIES OFF-ROAD - CLASSE 2(fins a 2.000cc)

1ers classificats TOMAS ALONSO / IGNACIO ALONSO 116 pts
2ons classificats JOAN LUCAS / HECTOR NAVARRO / RICARDO SACRISTAN 102 pts
3ers classificats TONI MANCHA / ANDRES POZO / OSCAR ROS 100 pts.

Previa cursa

TORNAR