http://www.tresinasport.com

El passat diumenge 28 de febrer es va disputar la segona cursa puntuable de la  "Copa Catalana de Resistència 2010" al magnífic circuit de Lleida. Una matinal amb molt de vent i fred no va aconseguir refredar els ànims dels 36 equips que vàren pendre la sortida.

Tresina Sport hi va acudir amb l'equip format per en David Boltà i Antonia Martinez amb la intenció d'acabar la cursa després de dos abandonaments consecutius. Al voltant de les 11.30 es va donar el tret de sortida a la cursa amb l'odre de la classificació de la Copa, per lo que les Sesrovirencs sortien desde la 8ena fila de la graella.

En David Boltà va ser l'encarregat de pilotar durant el primer relleu i va anar avançant força vehicles. Quan protaven 1/2 hora de cursa, anaven classificats en 5ens posició de la general. El segón relleu va ser executat per Antònia Martinez que es va mostrar molt constant i en clara progressió, doncs mantenia la posició durant el seu relleu.

Arribats a l'equador de la prova (1hr i 30 min.), era en David qui tornava a pilotar el peugeot 205, el qual rodava força bé, tot i rebre un fortíssim cop pel darrera per part del vehicle nº18 que li ensorrava uns 6cms tot el "maleter" del peugeot 205. Tot i amb això, va entregar el testimoni a Antònia Martínez, la qual es disposava a fer el darrer "bucle" amb la única missió d'acabar. Les coses estàven força igualades i una errada els podia fer guanyar o perdre una posició. Antònia Martínez, que ahir va fer una excel·lent cursa, per regularitat i un ritme alt i constant en pista, va creuar la línea de meta a les 3hrs de cursa, esclatant d'alegria, doncs eren moltes les ganes d'acabar bé una cursa, realitzant un total de 131 voltes al circuit.

Un cop fet el recompte de voltes, el resultat definitiu va ser quedar 2ons de classe I(vehicles fins a 1.600cc) i 4arts classficats absoluts (scratch), un resultat excepcional tenint en compte la quantitat i qualitat de pilots inscrits a la cursa.

L'equip GOMO format pels pilots d’Escuderia Lleida Molas/Barcons/Agustina i als comandaments d'un VW Golf, han aconseguit la victòria amb un total de 136 voltes. En segona posició s’ha situat l’equip AUTOMÓVILES POZO, format pels pilots de Potarrojos Competició Pozo/Mancha/Ros que als comandaments d’un amb un Peugeot 205 han totalitzat 133 voltes. En tercera posició de la general Scratx s’ha classificat l’HURACÀ TEAM, format pels pilots d’Escuderia Lleida Crespi/Crespi amb un Honda Civic i realitzant 132 voltes. FELICITATS ALS GUANYADORS!

CLASSIFICACIÓ FINAL (cada 30 minuts)

COMUNICAT DE PREMSA FINAL CURSA ESC.LLEIDA

COMUNICAT PREMSA FEDERACIÓ CATALANA

VOLTA A VOLTA

COMUNICAT DE PREMSA PREVI

LLISTA INSCRITS

PRÈVIA CURSA

 

 

 
TORNAR