CAMPIONAT D'ESPANYA  I CATALUNYA D'AUTOCRÒS
LLEIDA  10 i 11/04/2010

 

 

El Circuit Offroad de Lleida tornarà a ser escenari d'una prova puntuable pel Campionat d'Espanya i de Catalunya d’Autocròs. Aquesta serà la dotzena edició que Escuderia Lleida organitza de forma consecutiva aquest Campionat del més alt nivell. Aquesta serà la segona prova del Campionat -que enguany està previst a sis proves -, i es disputarà els dies 10 i 11 d'abril.

Quan encara no s'han tancat les inscripcions, provisionalment han confirmat la seva assistència 130 equips !!!! provinents de tota la geografia estatal. D'aquesta forma es confirma el bon moment que passa la disciplina Offroad, tant a nivell estatal, com a Catalunya. També es demostra, un cop més, que tot i haver-hi una situació de crisis generalitzada, el Circuit de Lleida té un especial atractiu.

Tresina Sport hi aportarà els seus dos representants a la Divisió IIA, que comptarà amb un total de 23 inscrits. En Vicente de la Torre acudeix a la cita un cop reparada l'avaria que el va apartar de la final de la cursa d'Alcañiz i en David Boltà, el qual intentarà millorar el paper realitzat la passada cursa.

Cinc categories són les que estaran presents a Lleida, concretament la Divisió 2-A -turismes fins a 1.600cc-; la Divisió 2 -turismes fins a 2.000cc-: la Divisió 1 -turismes 4x4 lliures -; la Divisió Car Cros -fórmules amb motor de moto 600cc-; i finalment la Divisió 3 -fórmules 4x4 fins a 4.000cc-.

Cal recordar que, al ser Campionat d'Espanya, podrem gaudir de la Divisió I, en la qual hi podrem veure grans maquinàries com els Mitsubishi Evo, peugeot 206 proto etc... tots ells amb poténcies superiors als 300 cv.

En resum, una nova ocasió per a disfrutar de grans curses a prop de casa.

LLISTA INSCRITS PROVISIONAL

HORARIS

COM ANAR-HI?

AMPLIAR INFORMACIÓ CURSA

 
TORNAR