CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
LLEIDA,  12 / 10 / 2008

 

 

 

El passat diumenge dia 10 de octubre de 2010, es va disputar la setena prova puntuable del Campionat de Catalunya d'autocròs al magnífic circuit de Lleida. Tresina Sport hi va acudir amb els seus dos pilots habituals de la especialitat, en Vicente de la Torre, que ocupa el liderat provisional del Campionat de Catalunya i amb en David Boltà. Una pista força enfangada després dels aigüats de la nit anterior, no va impedir veure unes bones curses a l'escàs públic assistent.

Als entrenaments, "pole" per a en Lluís Codina, seguit de David Boltà i Vicente de la Torre.

ENTRENAMENTS

A la primera màniga, en David realitzava una bona sortida i es col·locava en 1ª posició, lloc que ja no abandonaria fins al final. Per altre banda, en Vicente de la Torre es col·locava 3er però, de sobte, patia un trencament del braç de suspensió que el deixava aturat al mig de la pista.

1ª MANIGA

A la segona màniga, i degut a la norma de invertir la graella dels tres primers classificats, en David sortia desde la zona mes enfangada quedant retrassat, tot i que aconseguiria entrar en 3a posició degut als problemes que patien alguns dels seus rivals com Joan Soldevila, el qual patia una avaria a la caixa de cambi del seu citröen saxo. En Vicente de la Torre decidia no sortir en aquesta màniga per prevenir problemes amb la peça de recambi muntada al seu cotxe. Recordem que és l'actual líder del campionat i que necessitava sortir a la final per a poder puntuar.

2ª MANIGA

A la final, i després d'una altre mala sortida, en Daviud veia com a final de recta era en Albert Gutierrez i V.de la Torre li passaven al davant. A.Gutierrez marcaria un bon ritme que ni De la Torre ni Boltà podien seguir i va marxar en solitari cap a la victòria, seguit d'en Vicente i d'en David, en un nou pódium per a Tresina Sport.

CLASSIFICACIÓ FINAL

Amb aquest resultat, en Vicente avantatja en 19 punts Albert Gutierrez al Campionat i en tindria prou amb un cinqué lloc a la cursa de Castellbisbal el proper dia 31.10.2010 per a proclamar-se campió de Catalunya.

A la divisió II, nova vitòria per a en Joan Salichs, que amb aquest resultats passa davant de V.de la Torre a la classificació gral. de turismes, seguit de J.Prims i de Toni Cànovas.

CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ II

Les curses més disputades es varen viure a la divisió IV, amb una dotzena de car cross en pista i que, un cop més, va ser guanyada per J.Puigvert, seguit pel pilot mallorquí J.J.Moll i d'un sorprenent Albert Borràs.

CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ IV

La propera cursa es disputarà al circuit de Castellbisbal el proper dia 31 d'octubre i promet emocions fortes doncs estan per decidir els campionats de Catalunya de la Divisio IIA, IV i de turismes.

LLISTA INSCRITS

PREVIA CURSA


Ver mapa más grande

TORNAR