www.tresinasport.com
 

 

 

El proper diumenge 31 d'octubre de 2.010,  es disputarÓ la vuitena i definitiva prova del Campionat de Catalunya d'autocross a la ve´na localitat de Castellbisbal. SerÓ la primera vegada que el circuit del "Serral de la Verdolaga" aculli una prova del CatalÓ de velocitat sobre terra. La gent de Potarrojos competiciˇ (http://www.potarrojoscompeticio.com/) estan treballant per a dur a terme una bona cursa.

Tresina Sport hi tÚ previst pendre part amb els seus dos pilots, en Vicente de la Torre, el qual es favorit i opta a guanyar el Campionat de Catalunya de la Divisiˇ IIA i en David BoltÓ, que encara tÚ possibilitats de pujar al tercer graˇ del pˇdium en fnciˇ de com vagin els resultats.

Donada la proximitat del circuit a la nostre localitat, Tresina Sport us anima a venir a presenciar la cursa, a on hi podreu veure mecÓniques molt potents i els sempre espectaculars car cross.

Els entrenaments comenšaran a partir de les 10.30 i les classificat˛ries al voltant de les 11.00. Les finals estan previstes a partir de les 13.00.

Llista d'inscrits

UBICACIË CIRCUIT CASTELLBISBAL

 
Mostra un mapa mÚs gran

 

TORNAR