www.tresinasport.com
 

 

 

El passat diumenge 31 d'octubre de 2.010,  es va disputar la vuitena i definitiva prova del Campionat de Catalunya d'autocross a la veïna localitat de Castellbisbal. Finalment Tresina Sport només hi va aportar un pilot, en Vicente de la Torre, doncs un imprevist de darrera hora impediria a en David Boltà prendre-hi part.

Recordem que en Vicente es jugava el campionat amb en A.Gutiérrez que, tot i que estava allunyat de punts, tenia opcions matemàtiques de obtenir el campionat.

El circuit de Castellbisbal va rebre algunes modificacions a fi i efecte de rebre la cursa del català, però no va aguantar i va esdevenir en una pista molt dura per a les mecàniques.

Els entrenaments varen començar tard per culpa de la pluja, que va ralentir tot el procés d'inici de la cursa però, ben aviat, es va complicar, i molt, el matí per al pilot de Tresina Sport, doncs a la tercera volta dels entrenaments, patía una greu e imprevisible avaria al motor que el deixava fóra de cursa i a expenses de lo que el seu rival pogués aconseguir. L'autèntic cop de teatre va esdevenir quan en A.Gutiérrez també patia un trencament al seu peugeot 106 que el deixava momentàniament fóra de cursa. Després d'estar intentant reparar el seu vehicle, buscant tot tipus de solucions, el pilot de Tàrrega va decidir abandonar al no tenir garantíes de que la caixa de canvis del seu cotxe aguantés i amb el risc evident de patir una avaria molt pitjor.

Era en aquell moment quan en Vicente de la Torre es proclamava CAMPIÓ DE CATALUNYA DIVISIÓ IIA !!!! Molt emocionat, declarava..  "QUERÍA AGRADECER ESTE CAMPEONATO PRIMERO A MI MUJER, POR APOYARME TANTO EN ESTOS MOMENTOS, A MI FAMILIA Y A MI GRAN AMIGO DAVID, MUJER Y LOS SEÑORES SOLDEVILA, ASÍ COMO A TODOS LOS COLABORADORES QUE NOS HAN AYUDADO TANTO, GRACIAS A TODOS!!!"

Sens dubte ha estat una temporada molt competida i complicada per al pilot Sesrovirenc, el qual ha sapigut jugar molt bé les seves cartes, tot i la gran quantitat de problemes que ha patit però, a vegades, les coses acaben bé. Des de Tresina Sport, volem felicitar molt efusivament a en Vicente de la Torre per a portar un nou "entorxat" al nostre equip.

FELICITATS CAMPIÓ !

 

A la Divisió II, nova victòria de Joan Salichs que d'aquesta forma, s'adjudica el Campionat de Catalunya de turismes i afegeix un nou títol al seu extens palmarés.

La Divisió IV o car cross era la que aportava més alicients a la matinal de Castellbisbal, doncs 1 punt era el que separava al vigent campió, Jordi Puigvert del pilot mallorquí Juanjo Moll. Es varen estar disputant els entrenaments i les classificatòries fins arribar a la final a on va ser el pilot mallorquí el que es va emportar el campionat cap a les illes, en una temporada en la que el pilot ha experimentat una progressió espectacular.

 

Prèvia cursa

Llista d'inscrits

TORNAR