El passat diumenge 24 de gener es va disputar a la ve´na poblaciˇ de Castellbisbal la ja clÓssica prova inaugural de la  "Copa Catalana de ResistŔncia 2010". Tal i com ja havÝem avanšat, Tresina Sport hi va pendre part amb un ˙nic vehicle, el de l'equip format per en David BoltÓ i Antonia Martinez, doncs per diferents motius, els demÚs equips no podrÓn estar a la pista en aquesta cursa.

El sorteig va voler que sortÝssim en 4a posiciˇ per˛, quan portÓvem 20 minuts de cursa, un problema al sistema de cronometratge ens va obligar a reiniciar la cursa, tot i que es va modificar la durada de la cursa a 2 hores i 30 minuts.

Durant el primer relleu, en David es va mantenir en segona posiciˇ general, a nomÚs 7 segons del lÝder sense cap tipus de problema. Aprofitant la apariciˇ del "safety car", vÓrem aprofitar per a fer el canvi de pilot, agafant el relleu l'Ant˛nia. Tot just comenšar, va tenir un petit ensurt al quedar atravessada al mig de la pista, per˛ va poder continuar.

Quan portava uns 15 minuts en pista i degut a un excÚs de fogositat, volcaba el peugeot 205 a la baixada del circuit, donant 3/4 de volta de campana. Per sort, no es va fer res. Quan els comisaris varen posar el cotxe "dret" a la pista, l'Ant˛nia va tornar a entrar-hi i, desprÚs d'esperar una mica, es va lligar de nou i va poder arrencar el 205, donant 8-10 voltes mÚs fins que el trencament d'una transmissiˇ la deixava aturada al mig de la pista.

El cotxe va Ússer remolcat fins al box per intentar reparar, per˛ la volcada havia fet estralls a la mecÓnica del 205, doncs al trencament de la transmissiˇ, s'hi va afegir el trencament del vidre davanter, del para-cops, radiador i del varillatge del canvi. Amb aquest panorama, vÓrem decidir abandonar la cursa davant la impossibilitat de reparar el cotxe.

La propera cursa es durÓ a terme el proper 28 de febrer al circuit de LLeida. Esperem que Tresina Sport hi pugui acudir amb mÚs d'un vehicle.

ESTAT EN QUE VA QUEDAR EL 205....

PR╚VIA CURSA

TORNAR