CAMPIONAT ESPANYA AUTOCROS CARBALLO
CARBALLO, 3 i 4 de Juliol de 2010
http://www.tresinasport.com

 

Els passats 3 i 4 de juliol de 2.010 es va disputar la 2ª edició del Campionat d'Espanya d'autocross al circuit de Carballo (Galícia). Tresina Sport hi va estar representada només per mitjà de Vicente de la Torre.

Després d'un inacabable viatge cap a A Corunya, amb punxades al remolc, ensurts en forma de barres de ferro a l'autovia que li varen deixar molt malmés el seu turisme, va arribar a Carballo a les 6 del matí del dissabte, just abans d'anar a passar les verificacions.

Al voltant de les 15.00hrs de la tarda es donava el tret de sortida als entrenaments. En Vicente només va poder realitzar 2 voltes al circuit per culpa d'un trencament a un suport del motor, fet que el va relegar a la 16ens posició

RESULTATS ENTRENAMENTS

A la primera màniga, i sortint des de el fons de la graella, en Vicente va realitzar una bona sortida i va poder finalitzar en una meritòria 5ena posició.

RESULTATS 1ª CLASSIFICATÒRIA

El diumenge al matí es va disputar la segona màniga, a on en Vicente es va poder classificar en 4a posició, lloc que li atorgava el dret de sortir a la 3era fila de la graella de la final.

RESULTATS 2ª CLASSIFICATÒRIA

La final no va ser gaire diferent de les restants curses, doncs l'actual líder del Campionat d'Espanya, el Mallorquí José Martorell va dominar de cap a peus, seguit de David Urban, els quals es van distanciar molt de la resta de participants. En Vicente, després de tots els problemes que va patir durant el cap de setmana, va veure recompensat l'esforç en una magnífica 5ena posició final, que l'afiancen a la 4a posició del Campionat d'Espanya.

RESULTATS FINAL Div. II-A

A la Divisió I, victòria per a en L.Lorenzo (Seat Leon E1), seguit de Santiago Ares (MITSUBISHI EVO VI) i de V.Alvarez (Audi TT)

RESULTATS FINAL Div. I

A la Divisió II, nova victòria pel català Joan Salichs, seguit dels pilots locals Suarez i Pena, als qui no va donar cap opció.

RESULTATS FINAL Div. II

La Divisió III va ser per a Pablo Fernández (Formula BMW), seguit per C.Hernando  (HS racing) i de Asier Guinea (formula Hosek Ford).

RESULTATS FINAL Div. III

Un cop més, va ser la divisió IV (car cross) la que va comptar amb les graelles més nombroses i amb les curses més emocionats del cap de setmana. La final va estar dominada pels pilots locals Eduardo Mosquera i Iago Caamaño, seguit del actual Campió Jordi Puigvert el qual es situa a només 1 punt del líder del Campionat, Joan Enric de Maria.

RESULTATS FINAL Div. IV

La propera cursa del Campionat d'Espanya d'autocròs es disputarà a Arteixo, els propers 14 i 15 d'agost. Es probable que hi acudeixin tant en David Boltà com en Vicente de la Torre.

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL CAMPIONAT ESPANYA

CIRCUIT CARBALLO

PREVIA CURSA

 

TORNAR