CAMPIONAT D'ESPANYA I DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
MOLLERUSSA, 5 i 6  de Juny de 2010
http://www.tresinasport.com

 

Els passats 5 i 6 de juny de 2.010 es va disputar la 4ª prova puntuable pel Campionat de Catalunya de autocross al circuit "Parc de la Serra" de Mollerussa. En aquesta ocasió, també era puntuable pel Campionat d'Espanya de la especialitat. Tal i com ja vàrem avançar, Tresina Sport hi va estar representada amb els seus dos pilots, en David Boltà i en Vicente de la Torre.

Com ja és habitual, es dissabte al matí es varen fer les verificacions administratives i técniques, i al voltant de les 3 de la tarda es donava el tret de sortida amb els entrenaments, a on ja es definiria una mica les posicions en cursa. El pilot mallorquí José Martorell marcava la "pole" en la Div.IIA, seguit de D.Urban i J.Gonzalez. En David Boltà marcava la 5ena posició i en V.De la Torre, afectat per alguns problemes, marcava la 13ena posició.

Resultats entrenaments Div. IIA

La primera màniga donaria un cop molt fort a l'equip, doncs quan el David rodava en 3era posició, en una clara progressió als comandaments del 206, patiria una forta volcada que deixava força malmés el seu cotxe amb la impossibilitat de seguir en cursa. Per la seva part, en Vicente de la Torre entraria en 4a posició.

Resultats 1ª màniga

El diumenge al matí es va disputar la segona màniga a on en Vicente va entrar en 3era posició, en una cursa sense gaires incidents.

Un fort aiguat va fer perillar les finals, però finalment es varen poder dur a terme. La Div. IIA va ser un monòleg de José Martorell, seguit de Joel Guerrero i David Urban. En Vicente de la Torre es va col·locar en segona posició, però un excés de fang al vidre, li va fer cometre una errada i va perdre força posicions. Després d'intentar "caçar" en Joan Soldevila durant tota la màniga, fet que li va resultar impossible, va poder entrar en 6ena posició final.

Resultats final Div. IIA

Com podran comprobar, la classificació oficial indica que en Vicente va entrar en 9ena posició, fet totalment fals. Estracta d'una errada del cronometratge que no ens vàrem adonar al circuit, doncs la pluja, el tombament del tauler d'anuncis que va ser retirat ràpidament i d'altres circumstàncies ho va fer impossible. Estem treballant per subsanar aquesta errada DEL SISTEMA DE CRONOMETRATGE.

La Divisió I va ser un monòleg de Jose Mª Diego sota la pluja que anava caient durant la cursa, seguit de Lorenzo i Llorente.

Resultats final Div. I

La Divisió II va ser de total domini de Joan Salichs, seguit de Toni Cànovas i Joan Serrat, el qual va mantenir una bonica lluita amb el 4art classificat, el pilot Roberto Nieto, avançant-se en diferents ocasions, tot i que el tercer graó del pòdium va ser per al Català.

Resultats final Div. II

La pluja va ser determinat a la divisió 3, doncs el dominador del cap de setmana, J.Carlos Barredo, es quedava fora de cursa per un toc i la victòria se la emportava el pilot francès d'Autopasion Johnny Feuyade, seguit de Carlos Hernando i Pablo fernandez.

Resultats final Div. III

La Div IV ó car cross va ser, com sempre, la que va donar més espectacle, tant pel nombre de pilots, com per la qualitat dels mateixos. La final va col·locar a les primeres files de la graella als millors especialistes de l'estat, a en S.Bello, J.Puigvert, I.Caamaño, Joan E. de Maria, etc.... Desde l'inici de la màniga, va ser en Sergio Bello qui va comandar la cursa, seguit d'en Joan.E de Maria i de Iago Caamaño, que va ser l'ordre d'arribada de la final. El vigent campió, Jordi Puigvert, va entrar en 4a posició final.

Resultats final Div. IV

Prèvia cursa

 

TORNAR