CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
Mollerussa, 10 de marš de 2010

 

El proper diumenge 7 de marš es donarÓ el tret de sortida a la temporada 2.010 al circuit "Parc de la Serra" de la Lleidatana localitat de Mollerussa. Un any mÚs Tresina Sport hi serÓ present amb els seus dos pilots, en David BoltÓ pilotant el seu peugeot 206 i en Vicente de la Torre, amb el peugeot 205, amb intencions de fer una bona campanya per terres catalanes i dur el nom de l'equip i de Sant Esteve Sesrovires el mÚs amunt possible de la classificaciˇ.

La primera cursa de l'any sempre Ús una mica especial, doncs els rumors, novetats i les sorpreses entre els pilots i vehicles que s'hi presenten fa que tothom en tingui forša ganes de pendre-hi part. 

Aquesta temporada 2010 es presenta un tant incerta, doncs a la forta crisi econ˛mica que ens afecta, s'hi afegeix la davallada de incripcions del final de temporada passat sense que s'hagin fet gaires actuacions per a palĚliarla. En quant al tema del reglament, no hi ha gaires novetats, ni en temes mecÓnics ni d'esportius.

Els entrenaments comenšarÓn al voltant de les 10:15 hrs i les classificat˛ries a partir de les 11:45hrs. Les finals es durÓn a terme a partir de les 14:40hrs, segons els horaris oficials, tot i que es preveu poder avanšar-los, doncs algunes de les categories previstes no tindrÓn participaciˇ.

Ens veiem diumenge al circuit !!!

 

LLISTA INSCRITS PROVISIONAL (properament)

UBICACIË CIRCUIT MOLLERUSSA


Veure el circuit de Molleruss en un mapa mes gran
 
 
TORNAR