CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
Mollerussa, 10 de març de 2010

 

El passat diumenge 7 de març es va disputar la 1ª cursa de la temporada 2.010 al circuit "Parc de la Serra" de la Lleidatana localitat de Mollerussa. Tal i com ja havíem avançat, Tresina Sport hi va ser present amb els seus dos pilots, en David Boltà pilotant el seu peugeot 206 i en Vicente de la Torre, amb el renovat peugeot 205.

Ben aviat varen començar a aflorar els primers problemes, doncs en David Boltà veia com a la segona volta dels entrenaments, el seu peugeot 206 patia una avaria mecànica que el feia retirar cap al box. Per la seva part, en Vicente de la Torre, marcava el segón millor temps, just darrera d'en A.Gutiérrez (+0.157).

RESULTATS ENTRENAMENTS

A la primera classificatòria, bona sortida d'en Vicente de la Torre que després d'una bonica lluita en les primeres voltes, s'escapava i entraba com a guanyador. A en David Boltà se li reproduïen els problemes i entrava en 6ena posició, gairebé doblat pel seu company.

A la segona classificatòria es repetia de nou el guió de la primera i en Vicente tornava a guanyar la sèrie. En aquesta ocasió, a en David li va funcionar el cotxe durant 3 voltes, durant les quals va remuntar fins a posar-se darrera d'en Vicente però ben aviat se li tornava a parar i patia un conat d'incendi que el feia abandonar definitivament la cursa.

La final es presentava molt bé per a en Vicente pel fort ritme de cursa que havia demostrat durant tota la matinal i així va ser. Poc després d'efectuar-se la sortida, es col·locava segón just darrera d'en Francesc Pèlachs i el seu citröen saxo. En Vicente va estar tres voltes buscant la forma d'avançar-lo i, a la 5ena volta, el pasava a l'entrada de meta. A partir d'aquí, en Vicente de la Torre va imposar un fort ritme però còmode per a ell alhora, sense errades i mantenint les distàncies, guanyant la cursa sense paliatius, fet que el situa provisionalment com a líder del Campionat de Catalunya.

Val a dir que hi ha una novetat al reglament, i es que, a partir d'aquest any, els 3 primers classificats dels entrenaments també puntúen amb 3,2 i 1 punt.

RESULTATS FINAL DIVISIÓ IIA

 

A la Divisió II, deslluïda cursa per la baixa participació amb victòria final per a en Joan Salchs, seguit d'en Costa i Munné.

RESULTATS FINAL DIVISIÓ II

A la Divisió IV, la temporada ha començat amb una nova demostració d'en Jordi Puigvert, el qual va guanyar per davant de D.Martínez i de J.J.Moll.

RESULTATS FINAL DIVISIÓ CAR CROSS

La propera cursa del Campionat de Catalunya es disputarà al circuit de LLeida els propers 10 i 11 d'abril, la qual serà puntuable pel Campionat d'Espanya d'autocross.

PRÈVIA CURSA

 DAVID BOLTÀ ALS ENTRENAMENTS

 VICENTE DE LA TORRE ALS ENTRENAMENTS

 EL PÒDIUM:  VICENTE DE LA TORRE(1er)  - FRANCESC PÈLACHS(2ón) I XEVI CRESPI (3er)

 

 
 
TORNAR