El passat diumenge 2 de maig es va disputar la tercera cursa puntuable pel campionat de Catalunya d'autocross al Circuit "La Pedrosa" de la veïna localitat de Masquefa. El fet de que la nit anterior vagi ploure amb intensitat, va fer que a 1ª hora del matí el circuit estés en unes condicions molt delicades però, poc a poc, es va anar eixugant fins que abans de les finals, encara es va haver de regar.

Un cop mes, l'Escuderia Gas a Fons (www.gasafons.com), va estar a l'alçada de una cursa d'aquest tipus i amb la seva professionalitat, va desenvolupar uns cursa sense gaires incidents i dins els horaris previstos.

Val a dir que la llista d'inscrits era força bona tant a la Div IIA com a la Div IV (car cross) però només 5 turismes es varen presentar a la graella de la Div II(vehicles fins a 2000 cc), tot i que segons diu el reglament, són els mínims per a poder disputar la cursa.

Recordem que en Vicente de la Torre s'hi presentava com a líder del Campionat i en David Boltà hi prenia part amb el peugeot 205 que habitualment pilota conjuntament amb Antònia Martinez a les resistències, doncs el peugeot 206 encara no està a punt per competir per diversos problemes.

Als entrenaments era un rapidíssim Albert Gutiérrez qui marcava la "pole", seguit d'en Vicente i en David Boltà en 6ena posició.

En Vicente es va mostrar intractable a les dues mànigues, guanyant sense paliatius i en David es veia perjudicat per una avaria a la 1ª maniga, havent de sortir a la segona desde el fons de la graella. Tot i amb això i després d'una excel·lent sortida, entrava en segona posició darrera d'en Vicente.

La final es presentava disputada, amb el Vicente, J.Soldevila i A.Gutiérrez a la primera fila de la graella. En David Boltà sortia desde tercera fila. Un cop apagat el semàfor, en Vicente es veia perjudicat per la maniobra d'un altre participant i quedava relegat a la 3era posició. En David tornava a realitzar una bona sortida i es col·locava 5é. A la segona volta, en "Quicu" Pèlachs, líder fins al moment, trencava una transmissió i deixava a en J.Soldevila al capdavant, seguit d'en V.de la Torre. A la mateixa volta, en David Boltà superava a A.Gutierrez. En aquestes posicions ja vàren arribar fins al final de la cursa, en Vicente intentant superar en Joan Soldevila, fita que no va aconseguir i en David Boltà exprimint al màxim la modesta mecànica del peugeot 205 per evitar que A.Gutiérrez contactés amb ell pel darrera. En resum, un pódium amb els dos pilots de Tresina Sport que, després de tot, dónen per bo. Felicitar a en Joan Soldevila per la victòria, que feia molts dies que no aconseguía.

En la Divisió II (vehicles fins a 2.000 cc) es va imposar el pilot Josep Munné, de l’Escuderia Lleida, amb un Citroën AX, ja que tenia avariat el seu vehicle habitual. Munné va ser seguit en el podi per Juan Francisco Parra (Escuderia MCS) i Josep Vidal (Escuderia Lleida).

La competida Divisió IV, car cross, va oferir un bon espectacle com ja ens té acostumats, amb Puigvert, Moll i Martinez marcant el ritme de cursa. A la final es va endur la victòria Damien Martínez, després de conduir magistralment el seu Camotos. El segon lloc va ser per.

RESULTATS DIVISIÓ IIA

RESULTATS DIVISIÓ II

RESULTATS CAR CROSS

NOTICIA C.E. GAS A FONS

PRÈVIA CURSA

LLISTA D'INSCRITS

 

 
TORNAR