CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
Amer, 5 de  de 2010

 

 

El passat diumenge 5 de setembre es va disputar la cinquena prova puntuable pel Campionat de Catalunya d'autocross al circuit "els peluts" de la gironina localitat d'Amer. Una trentena d'equips es varen presentar a la cursa que substituïa a la de Vidreres, anul·lada un cop més per la manca des permisos, tot i que ens varen confirmar que l'any que ve estarà tot a punt.

Tresina Sport hi va prendre part amb en Vicente de la Torre i en David Boltà, els quals hi acudien amb moltes ganes després de la cursa d'Arteixo a l'agost. Als entrenaments, la "pole" la marcava en A.Gutiérrez, seguit molt d'aprop per en David i en Vicente.

Albert Gutierrez Peugeot 106 0:43.380
David Boltà Peugeot 206 0:43.413
Vicente de la Torre Peugeot 205 0:43.555
Joan Soldevila Citröen saxo 0:43.584
Eduard Rubió Honda civic 0:44.095
Francesc Pelachs Citröen saxo 0:44.681
Lluis Romeu Citröen visa 0:46.002

A la primera màniga, en David es col·locava segon darrera Gutiérrez, intentant avançar-lo sense aconseguir-ho, perseguit per en Vicente, que entraria tercer.

A la segona màniga, després d'una bona sortida, en David es col·locava líder, lloc que ja no abandonaria fins al final, seguit d'en Vicente de la Torre i d'en J.Soldevila, després de que A.Gutiérrez punxés una roda.

A la final, en David tenia la "pole", però no va realitzar una bona sortida, entrant segon al primer revolt. Era Albert Gutiérrez qui comandava la cursa seguit d'en David. Aquests dos pilots, varen agafar uns metres de avantatge sobre De la Torre i Soldevila. Quan més apretava en David al líder, una avaria a l'accionament de la caixa de canvi, deixava en David fora de cursa. En Vicente es defensava dels atacs de Soldevila, que marcava la volta ràpida a la final i s'emportava la "scooter 125cc" que el espònsor Inter-car regalava al pilot més ràpid de cada una de les finals. Finalment, la cursa era guanyada per Albert Gutiérrez, seguit d'en Vicente de la Torre i d'en Joan Soldevila.

Amb aquest resultat, en Vicente agafa una mica més de avantatge a en J.Soldevila en les seves aspiracions a guanyar el Campionat de Catalunya.

A la divisió II, Jesús Molas va aconseguir una ajustadíssima victòria, amb 1.319 segons d’avantatge sobre Joan Salichs. Salichs també va demostrar la seva fortalesa i regularitat, dominant des dels entrenaments cronometrats fins a les mànegues classificatòries. Tercer va finalitzar Josep Munne, a 7.628 de Molas.

 

La tercera i última de les finals de la jornada, la protagonitzaven els participants de la divisió IV (Car Cross). Els germans Santi i Albert Montalban, ambdós amb Speed CAR XTRM, van aconseguir una treballada victòria en equip, que els va fer pujar al primer i segon esglaó del podi respectivament. Jordi Puigvert, amb Demon Car, va ser el privilegiat d’acompanyar als germans al podi d’Amer.

 

La propera cursa es durà a terme al circuit de Alguaire, el proper diumenge 19 de setembre.

PREVIA CURSA

 
TORNAR