www.tresinasport.com
 
       
 

El passat diumenge dia 19 de setembre de 2.010,  es va disputar el sisé "meeting" puntuable per al Campionat de Catalunya d'autocròs al circuit del "Sagrat Cor" de la Lleidatana vila d'Alguaire. Tresina Sport hi va pendre part amb els seus dos pilots habituals, en Vicente de la Torre i en David Boltà en una cursa marcada per la baixa participació , sobretot en les categories de turismes. Un cop més s'ha demostrat que una mala planificació a l'hora de fer els calendaris, afecta a organitzadors, pilots i sobretot, als campionats, que registren unes inscripcions baixes.

Puntualment amb l'horari es varen iniciar els entrenaments, a on en David marcava la "pole" position per davant de A.Gutierrez, J.Soldevila i d'en Vicente de la Torre.

A la primera màniga, en David es va veure superat a la sortida per en Joan Soldevila, entrant segón a final de recta seguit de Gutierrez i d'en Vicente. A en David li va ser impossible atrapar J.Soldevila i es va conformar amb la 2ona posició. En Vicente entraria en 4a posició.

A la segona màniga va ser en Vicente el que va entrar per davant d'en David al final de recta. Els dos pilots de Tresina Sport van donar un bon espectacle, doncs lluny de relaxar-se, en David va estar pressionant en Vicente fins a la meta, deixant clar que amb la segona posició no es conformava. Val a dir que durant aquesta màniga, en J.Soldevila, principal rival d'en Vicente al Campìonat de Catalunya, va trencar la premsa de l'embragatge i havia de abandonar prematurament.

A la final, molt bona sortida dels dos pilots de Tresina Sport, que varen passar el primer revolt en 1ª i 2ª posició però, en aquesta ocasió, era en David el que es col·locava líder per davant De la Torre, distanciant-se uns metres. Tots dos pilots varen imposar un bon ritme i ningú va inquietar aquestes posicions fins a finalitzar la cursa. Per la seva part, J.Soldevila aconseguia sortir a la final i sumar uns punts molt valuosos de cara al Campionat. Així doncs, fantàstic doblet de Tresina Sport a Alguaire amb doble satisfacció doncs, a part de que en David Boltà va aconseguir "estrenar" el palmarès del 206, en Vicente de la Torre va aconseguir donar un passet més cap al títol de Campió de Catalunya.

A la divisió II, hi trobàvem novament a Toni Cànovas amb el seu Opel Astra. Joan Salichs va fer-se amb una nova victòria pel seu palmarès, després d’aconseguir ser el més ràpid en les mànigues anteriors. A 12,472 segons de Salichs aconseguia finalitzar en segona posició en Toni Cànovas. En tercera posició finalitzava Didac Navarro amb Peugeot 309 GTI. Navarro va aconseguir d’aquesta manera una excel·lent tercera posició, tenint en comte els problemes mecànics que va patir durant les classificatòries.  Els pilots Joan Serrat i Jesús Molas no prenien part en la final per problemes mecànics.

Els Car Cross van ser els encarregats de donar per finalitzada la jornada d’Autocròs d’Alguaire. En aquesta ocasió Jordi Puigvert amb Demon Car s’emportava la victòria. En segona posició ve quedar Damien Martínez amb Camotos a 2,204 segons del guanyador. Al tercer i últim esglaó del podi hi va pujar Juan Jose Moll amb Speed Car XTRM, a 6,561 segons del primer classificat. Marc Batlle s’enduia la volta ràpida de cursa, realitzant un temps de 00:48,319 segons.

La propera cursa es disputarà al circuit de Lleida el proper dia 10 d'octubre de2010.

Crònica Federació Catalana

Algunes imatges de la cursa

PREVIA CURSA

 

TORNAR