www.tresinasport.com
 
 

 

 

El proper diumenge dia 30 de maig de 2.010,  es disputarÓ el tercer "meeting" puntuable per a la Copa Catalana de resistŔncies off-roadal circuit del "Sagrat Cor" de Alguaire.

Si no passa res d'˙ltima hora, Tresina Sport hi tÚ previst pendre part amb 3  equips!!!!:

Tresina Sport 1: : L'objectiu de la parella de Sant Esteve formada per Ant˛nia Martinez i David BoltÓ Ús el de donar el mÓxim nombre de voltes possibles amb el seu peugeot 205 que tant bÚ ha funcionat a la darrera  cursa, intentant acabar la cursa el mÚs endavant possible.

Tresina Sport 2: L'equip format pels Germans Ivan i Xavier Margarit retorna a les resistŔncies desprÚs del parÚntesi foršat per la construcciˇ del nou citr÷en saxo 1600 16v. Es tracta d'un vehicle amb mecÓnica de sŔrie per˛ que ha estat molt ben montat. Aquesta cursa servirÓ per posar a prova la fiabilitat del mateix i veure quin ritme de cursa poden portar.

Tresina Sport 3: La participaciˇ del tercer equip de Tresina Sport format pels debutants Pau Canals i Unai Flores ja estÓ assegurada, doncs han pogut acabar el peugeot 106 i tot sembla indicar que estarÓ a la graella de la sortida de la cursa. Aquesta cursa serÓ el debut en cursa dels dos joves pilots Sesrovirencs. Sens dubte, l'˙nic i gran objectiu d'aquesta jove parella de pilots serÓ la de agafar experiÚncia en cursa.

Els entrenaments lliures comenšarÓn a partir de les 10:30 del matÝ, i estÓ previst que la resistÚncia comenci al voltant de les 11:30, finalitzant al cap de 3 hores, tal i com marca el reglament.

LLISTA D'INSCRITS

UBICACIË CIRCUIT

 
Mostra Circuit de Alguaire en un mapa mÚs gran

 

TORNAR