CAMPIONAT D'ESPANYA D'AUTOCROSS

TEMPORADA 2.010

 

Els propers dies 20 i 21 de març de 2.010 es celebrarà la prova inaugural del Campionat d'Espanya d'autocross al circuit de "Motorland" d'Alcañiz.(Teruel). Tresina Sport hi té previst pendre part amb els seus dos pilots, en Vicente de la Torre, el qual vol reafirmar el bon paper que va fer guanyant la cursa de Mollerussa i en David Boltà, un cop reparada l'avaria que el va fer abandonar a la cursa inaugural del Campionat.

Es preveu una cursa d'allò més complicada, doncs són 23 els equips que presenten la seva candidatura a la victòria de la Divisio IIA (1600cc).

Amb aquesta cursa es dona el tret de sortida del Campionat d'Espanya d'autocross, un Campionat força disputat a tenor de lo vist a la llista provisional d'inscrits, amb 22 vehicles de la Divisió IIA en pista.

LLISTA INSCRITS

HORARIS

Dissabte 20-03-10

13:30h Entrenos oficials Car Cross II-A, II, I y III
16:45h  1ª Manga Clasifi. Car Cross II-A, II, I y III

Diumenge 21-03-10

9:00h  2ª Manga Clasifi. Car Cross II-A, II, I y III
11:50h  Final “C” Car Cross
12:10h    Acondicionament del circuit
12:30h  Final “B” Car Cross
12:50h   Finals “A” II-A, II, I, Car Cross y III

RUTA CAP A ALCAÑIZ

 
Veure el mapa mes gran

Motorland Aragón" és un complexe de primer presentat el passat setembre de 2009 que integra varis circuits de diferents especialitats en un mateix reciente. Es troba ubicat a 5 km. d'Alcañiz i conté un circuit de primer ordre dissenyat pel prestigiós Hermann Tilke, assesorats per en Pedro Martinez de la Rosa i  l'edifici principal del recinte és una creació del prestigiós arquitecte Norman Foster.

          

                                    

TORNAR