4 HRS. DE RESIST╚NCIA "AUTO HEBDO SPORT"
LLEIDA,  3 i 4 DE DESEMBRE DE 2.011

 

 

 

Els propers dies 4 i 5 de desembre, es disputarÓ la 10¬ ediciˇ de les "4 hores de resistÚncia Auto Hebdo Sport" al circuit de LLeida. Aquesta prova, que es disputa desde l'any 2.002, acostuma a reunir als pilots mÚs coneguts d'arreu de Catalunya, Aragˇ i Andorra. Pilots amb la solera de Jaume Alguersuari, Dani Sordo, Joan Vinyes, Francesc Gutierrez, Climent Domingo, Francesc Busquets, etc... tots ells units als autÚntics especialistes del mˇn de l'autocross, han disputat aquesta cursa i, de ben segur, esdevindrÓ una nova i exitosa ediciˇ d'una cursa que, com cada any, servirÓ per tancar la temporada off-road a Catalunya.

En aquesta ediciˇ, Tresina Sport hi prendrÓ part amb dos equips, tot i que el format d'aquest varia en els seus components. Finalment, els equips estÓn formats per:

  • Tresina Sport 1:  David BoltÓ, Ivan Margarit i Xavier Margarit, els quals hi prendran part amb el citr÷en saxo dels germans Margarit.

  • Tresina Sport 2:    Ant˛nia Martinez, Vicente de la Torre i Joan Soldevila, els quals "estrenaran "el nou peugeot 205 fet per a la propera temporada, el qual s'estÓ muntant durant aquest mes de novembre.

Per primera vegada, aquest event ha estat nomenat com "Acte de La Maratˇ de TV3"

Llista d'inscrits definitiva

Per seguir la cursa online en directe volta a volta: www.pde-racing.com

Horaris cursa

Zones circuit

Reglament particular

Nota de premsa "La Maratˇ de TV3"

Saludes institucionals

UBICACIË CIRCUIT LLEIDA

 
Veure mapa mes gran i fer ruta fins al circuit....clickeu aquÝ

 
TORNAR