www.tresinasport.com
 
 

 

El proper divendres dia 10 d'abril de 2.009,  es disputarà la XIII cursa de resisténcia al circuit "La Pedrosa" de la veïna localitat de Masquefa, després d'haver-se suspès el passat dia 29 de març per la pluja. En aquesta ocasió, serà puntuable per a la Copa Catalana de resistències off-road.

Tresina Sport hi té previst pendre part amb 3 equips i amb una important novetat, doncs si no passa res d'última hora, es produirà el debut de Antonia Martínez, fet remarcable doncs en un esport a on la presència femenina és gairebé testimonial, sempre és motiu de satisfacció que una noia es decideixi a pendre-hi part, i més si és com a membre del nostre ja nombrós equip.

Els equips que hi pendràn part són els formats per:

  • Oriol Gel  /  Marc Vilanova : Actuals líders del certàmen, tant de classe IIA com de la general absoluta, després d'haver guanyat la cursa que es va disputar el passat mes de gener a Castellbisbal. Com no pot ser d'altre manera, el seu objectiu és acabar la cursa en posicions capdavanteres i seguir sumant punts de cara al Campionat de Catalunya del qual en són ferms candidats.

  • Ivan Margarit  /  Xavier Margarit :  Un cop arreglats els problemes al seu opel corsa que els va fer abandonar a la 1ª cursa de la temporada, intentaràn acabar la cursa el més endavant possible.

  • David Boltà  /  Antonia Martinez : L'objectiu de la parella de Sant Esteve és el de donar el màxim nombre de voltes possibles amb un peugeot 205 de recent adquisició al qual encara li falta verificar la seva fiabilitat, tot i tenint en compte que l'Antonia és la primera vegada que pilotarà un vehicle en cursa.

Els integrants de Tresina Sport volem manifestar-li el nostre suport absolut a l'Antònia i animar-la en el día del seu debut a la competició, un dia que recordarà la resta de la seva vida per la barreja d'emoció, nervis i demés sensacions que es produeixen el dia de la primera cursa.

Donada la proximitat del circuit a la nostre localitat, Tresina Sport us anima a venir a presenciar la resistència, doncs la gran quantitat de vehicles que rodaràn conjuntament a la remodelada pista de La Pedrosa, garanteixen un bon espectacle. Recordem que la durada de la cursa és de 3 hores ininterrumpudes i que els equips han de fer relleus de pilot cada 50 minuts, com a màxim.

 

LLISTA D'INSCRITS

UBICACIÓ CIRCUIT "LA PEDROSA"

 
Ampliar el plànol

HORARIS CURSA
 
01/03/2009
Publicacio del Reglament
Inici inscripcions
 
20:00
 
Secretaria
i
Web
25/03/2009
Tancament d’inscripcions
 
 
20:00
26/03/2009
Publicació llista inscrits
 
 
22:00
 
 
 
 
DIUMENGE
29/03/2009
Verificacions
Administratives
 
 
08:00
 
09:30
Circuit de la Pedrosa
 
Verificacions Tècniques i
Comprovació de Transponders
 
08:00
09:30
Llistat d’Autoritzats
 
09:30
 
Briefing
 
09:30
 
Muntatge de la Graella
 
09:45
10:15
Inici Resistència
 
10:30
 
Final Resistència
 
13:30
 
Publicació de resultats
 
13:45
 
Entrega de Trofeus
 
14:00
 
Apertura Parc Tancat
 
14:00
 
 

NOTA:  Aquest programa horari preveu el desenvolupament de la cursa del dia 29 de març del 2009 podent-se variar alguns dels aspectes prèvia notificació a tots els afectats per part del Comitè Organitzador. Es recorda la importància de la puntualitat. L'organització pot variar l'horari (en retràs) atenent al nº de participants o per altres causes, sempre respectant el principi d’igualtat, l'interès general i actuant en benefici de l'automobilisme.

 

TORNAR