CAMPIONAT D'ESPANYA  I CATALUNYA D'AUTOCRÒS
LLEIDA  18 i 19/04/2009
 

El Circuit Offroad de Lleida tornarà a ser escenari d'una prova puntuable pel Campionat d'Espanya i de Catalunya d’Autocròs. Aquesta serà l'onzena edició que Escuderia Lleida organitza de forma consecutiva aquest Campionat del més alt nivell. Aquesta serà la segona prova del Campionat -que enguany està previst a sis proves -, i es disputarà els dies 18 i 19 d'abril.

Quan encara no s'han tancat les inscripcions, provisionalment han confirmat la seva assistència més de 90 equips participants provinents de tota la geografia estatal. D'aquesta forma es confirma el bon moment que passa la disciplina Offroad, tant a nivell estatal, com a Catalunya. També es demostra, un cop més, que tot i haver-hi una situació de crisis generalitzada i la implantació de noves mesures de seguretat a partir d'aquesta prova, el Circuit de Lleida té un especial atractiu.

Tresina Sport només hi aportarà un representant, en Vicente de la Torre, doncs en David Boltà ha hagut de renunciar a pendre-hi part pèr motius personals. Recordem que en Vicente ocupa la segona posició provisional del Campionat.

Cinc categories són les que estaran presents a Lleida, concretament la Divisió 2-A -turismes fins a 1.600cc-; la Divisió 2 -turismes fins a 2.000cc-: la Divisió 1 -turismes 4x4 lliures -; la Divisió Car Cros -fórmules amb motor de moto 60cc-; i finalment la novetat d'aquest any la denominada Divisió 3 -fórmules 4x4 fins a 4.000cc-.

Cal recordar que, al ser Campionat d'Espanya, podrem gaudir de la Divisió I, en la qual hi podrem veure grans maquinàries com els Peugeots 306 T16, 205 T16,  Mitsubishi Evo etc...

En resum, una nova ocasió per a disfrutar de grans curses a prop de casa.

LLISTA INSCRITS (PDF)

HORARIS

COM ANAR-HI?

 
TORNAR