CAMPIONAT D'ESPANYA  I CATALUNYA D'AUTOCRÒS
LLEIDA  18 i 19/04/2009
 

Els passats dies 18 i 19 d'abril, el Circuit Offroad de Lleida va acollir la segona prova puntuable pel Campionat d'Espanya i de Catalunya d'autocross. Un total de 105 equips varen pendre part en aquesta ocasió, vinguts d'arreu de l'estat. Tresina Sport hi va ser present amb en Vicente de la Torre i amb la coneguda abséncia dén David Boltà per motius personals.

Com ja es habitual, el dissabte al matí es varen celebrar les verificacions administratives i técniques i al voltant de les 15:30 hrs. es va donar els tret de sortida als entrenaments cronometrats.

En Vicente començaria el seu calvari particular, doncs a la 3a volta dels entrenaments veia com el seu peugeot 205 s'aturava amb una transmissió trencada. Tot i el trencament, a la volta anterior conseguía fer un bon temps i es situava 5é d'un total de 19 vehicles de la Divisió IIA. La "pole position" va ser pen a en Xevi CRespi i el seu flamant citröen saxo, que volava sobre el circuit de Lleida.

RESULTATS ENTRENAMENTS OFICIALS

A la primera màniga, i després d'una mala sortida, en Vicente remuntava fins a la tercera posició, just al darrera d'en Marc Barcons i d'en Xevir Crespi.

RESULTATS 1ª MANIGA

El diumenge al voltant de les 9:00 hrs. del matí, es donava el tret de sortida a la 2ona clssificatòria, la qual deparava una nova sorpresa per a en Vicente, doncs un nou trencament en una de les transmissions del seu cotxe el deixava aturat a la pista i amb un difícil repte per davant, doncs l'obligava a fer la "repesca", una sèrie "extra" de la qual només es classifiquen per a la finsl els 3 primers classificats.

RESULTATS 2ª MANIGA

La repesca va ser d'alló més emocionant, doncs una mala sortida deixava endarrera en Vicente, el qual començava a remuntar frenéticament i quan ja estava al davant, una errada el tornava a retrassar. A manca d'una volta, passava per línea de meta en 3era posició però, aprofitant la apurada de frenada de meta es col·locava segón i just a l'arribada avançava al líder de la màniga, en Joan Serrat, que tenía problemes al seu peugeot 106, entrant com a guanyador de la série, que li donava el passaport per a la final.

RESULTATS "REPESCA" Ó FINAL B

El fet d'haver entrat a la final provinent de la "final b", feia que a la sortida ocupés una de les darreres posicions de la graella i l'obligava a fer una cursa molt bona si volia agafar punts de cara al Campionat i així ho va fer. Tot i tenir força dificultats durant la cursa, va estar lluitant fins al darrer moment per anar remuntant posicions, avançant a la darrera volta al pilot mallorquí G.Bibiloni i entrant en una treballadíssima 5ena posició final. La victòria va ser per a en Marc Barcons que segueix intractable, seguit d'en Joaquim Gonzàlez, que sembla que ha acabat amb la mala ratxa que el perseguía i amb en Joan Soldevila a la 3era posició.

CLASSIFICACIÓ FINAL DIVISIÓ IIA (fins a 1.600cc)

A la resta de categoríes, varen acabar així:

DIVISIÓ II(fins a 2.000cc)           DIVISIÓ I (fins a 3.500cc)       DIVISIÓ III (T.T.)          CAR CRÒSS

La propera cursa del Campionat de Catalunya es disputarà al circuit de Sentmenat el proper diumenge 17 de maig de 2.009.

LLISTA INSCRITS (PDF)

PRÈVIA CURSA

 
TORNAR