4 HRS. DE RESIST╚NCIA "AUTO HEBDO SPORT"
LLEIDA,  12 i 13 DE DESEMBRE DE 2.009

 

 

Els propers dies 12 i 13 de desembre, es disputarÓ la 10¬ ediciˇ de les "4 hores de resistÚncia Auto Hebdo Sport" al circuit de LLeida. Aquesta prova, que es disputa desde l'any 2.002, acostuma a reunir als pilots mÚs coneguts d'arreu de Catalunya, Aragˇ i Andorra. Pilots amb la solera de Dani Sordo, Joan Vinyes, Francesc Gutierrez, Climent Domingo, Francesc Busquets, etc... tots ells units als autÚntics especialistes del mˇn de l'autocross, faran que, de ben segur, sigui una nova i exitosa ediciˇ d'una cursa que, com cada any, servirÓ per tancar la temporada off-road a Catalunya.

Tresina Sport hi acudirÓ per segona vegada, desprÚs de la bona experiÚncia de l'anterior ediciˇ, tot i que en aquesta ocasiˇ, ho farÓ amb un "planter" de pilots totalment renovats, capitanejat per en David BoltÓ, amb la novedosa participaciˇ de Ant˛nia MartÝnez i la "sorpresa" de tornar a veure en acciˇ a en David Vilanova, el qual no competia en una cursa oficial desde el passat any 2.006.

El vehicle serÓ el peugeot 205 rally que els dos primers fan servir habitualment a la Copa Catalana de resistÚncies off-road. Coneixedors de que es tracta d'un vehicle modest en quant a preparaciˇ respecte als vehicles que ens trobarem a la cursa, intentarem acabar i, si pot ser, estar el mÚs endavant possible.

Probablement es pugui seguir la cursa on-line, tot i que ho anirem confirmant a mesura que s'acosti la data de la cursa.

LLISTA D'INSCRITS

DETALL CIRCUIT RESIST╚NCIES

HORARIS CURSA

SALUTACIONS INSTITUCIONALS

 
TORNAR