4 HRS. DE RESISTÈNCIA "AUTO HEBDO SPORT"
LLEIDA,  12 i 13 DE DESEMBRE DE 2.009

 

 

Els passats dies 12 i 13 de desembre, es va disputara la 10ª edició de les "4 hores de resisténcia Auto Hebdo Sport" al circuit de LLeida. Aquesta prova, que es disputa desde l'any 2.002, acostuma a reunir als pilots més coneguts d'arreu de Catalunya, Aragó i Andorra. Pilots amb la solera de Dani Sordo, Joan Vinyes, Francesc Gutierrez, Climent Domingo, Francesc Busquets, etc... tots ells units als auténtics especialistes del món de l'autocross, faran que, de ben segur, sigui una nova i exitosa edició d'una cursa que, com cada any, servirà per tancar la temporada off-road a Catalunya.

Tresina Sport hi va acudir per segona vegada, tot i que en aquesta ocasió, ho va fer amb un "planter" de pilots totalment renovats, capitanejat per en David Boltà, amb la novedosa participació de Antònia Martínez i la "sorpresa" de tornar a veure en acció a en David Vilanova, el qual no competia en una cursa oficial desde el passat any 2.006.

El dissabte a la tarda es varen dur a terme els entrenaments lliures i cronometrats, els quals varen permetre fer una primera presa de cntacte amb el vehicle i marcar el 12é millor temps.

Classificació entrenaments

Un total de 33 vehicles varen prendre la sortida a la ja prestigiosa resisténcia de Lleida , la qual va comptar amb pilots ilustres com en Jaume Alguersuari (pilot de l'equip Toro Rosso de Fórmula 1) el qual només va poder fer els entrenaments per comprimisos personals, en Joan Vinyes, Oscar Nogués, etc....

Per segón any consecutiu, ens va ser impossible acabar la resisténcia per diferents problemes amb la suspensió del peugeot 205, al qual, sens dubte, li ha passat factura la dura temporada que ha viscut amb la Copa Catala de Resistències off-road.

Tot i les 3 vegades que va haver de ser remolcat el nostre vehicle, tant l'Antònia com els "Davids" varen poder disfrutar força de la cursa, doncs varen poder fer força voltes al traçat.

Classificació 1ª hora de cursa

Classificació 2ª hora de cursa

Classificació 3ª hora de cursa

Classificació FINAL cursa

LLISTA D'INSCRITS

DETALL CIRCUIT RESISTÈNCIES

PRÈVIA CURSA

 

 
TORNAR