El  passat diumenge 25de gener es va disputar a la veïna població de Castellbisbal la prova inaugural de la nova "Copa Catalana de Resistència", nova fórmula proposada i recolzada per la Federació Catalana d'Automobilisme degut al gran èxit de participació i bona acollida de nous pilots i a la bona tasca realitzada pels organitzadors de la Copa Intercomarcal de resistències, és a dir, Potarrojos Competició (Castellbisbal), Gas a Fons (Masquefa i de Motor Club Sentmenat.  La nova Copa de resisténcia té el mateix format que tenia fins ara, 3 hores amb inici de cursa mitjançant sorteig.

Tresina Sport hi va acudir amb tres equips, el format per en Marc Vilanova i Oriol Gel, l'altre format pels germans Ivan i Xavier Margarit i un tercer equip format per en David Boltà i el pilot Masquefí David Cabeza, el qual va pilotar en substitució de Antonia Martinez, la qual encara no disposaba de tot el material de seguretat.

En David Boltà va tenir la sort de triar el nº1 al sorteig i va ser així com va arrancar la resistència, però ben aviat varen començar els problemes al nou peugeot 205, vehicle adquirit i en fase de proves que va evidenciar ben aviat que li manca molt encara per a poder ser competitiu. El equip O.Gel-M.Vilanova, un cop més, varen reeditar la tàctica que tant bons resultats els hi ha donat i varen començar a un bon ritme, ràpid i constant que ben aviat els va portar a posicions capdavanteres amb el seu peugeot 205 al qual li han muntat una mecànica 16v. El equip format pels germans Margarit, pilotant el seu opel corsa, varen començar la cursa a mitja classificació i es varen anar mantenint i avançant posicions a mesura que avançaba.

Un cop més, el circuit de Castellbisbal no va aguantar gens, doncs quan portàvem 30 minuts de cursa, els forats i ondulacions que es varen fer, li donaven a la cursa una duresa extrema, doncs poques vegades, per no dir mai, havía estat tant malament.

En David Boltà veia com els problemes al 205 es succeïen en forma de temperatura, fallades elèctriques i altres problemes que varen acabar amb el trencaments de dos suports del motor i el corresponent abandonament de la resistència.

Els germans Margarit estaven fent una bona cursa fins que la junta de culata del Opel corsa va cedir i varen haver d'abandonar.

L'oriol Gel i en Marc Vilanova, tot i la juventut del seu cotxe, no varen patir ni un problema al llarg de la cursai varen estar rodant entre els cinc primers, i va ser a la darrera quan la cursa es va convertir en un frec a frec amb l'equip nº 2 de J.Lucas/R.Sacristan/H.Navarro i el nº3 d'en J.Serrat/M.Jiménez. Quan la igualtat era màxima, una errada de l'equip nº2 va deixar la cursa en safata a l'equip de Tresina Sport, doncs vàren fer un abançament quan a la pista onejaven les banderes grogues a causa d'un accident, fet que va passar inadvertit per a aquest equip i, conseqüentment, varen ser penalitzats amb 5 voltes.

Tot i amb això, varen seguir a un ritme alt per a no tenir cap sorpresa  i vàren entrar en 1ª posició a la arribada de les 3 hores de la 1era prova de la Copa Catalana de Resistència de Castellbisbal, tot un éxit que reafirma a aquesta parella de pilots Sesrovirencs com auténtics especialistes en aquest tipus de curses.

CLASSIFICACIÓ FINAL CURSA

LLISTA INSCRITS CURSA

TORNAR