CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
Amer, 15 De Març de 2.009

 

El proper diumenge 15 de març es donarŕ el tret de sortida a la temporada 2.009 al circuit "dels peluts" de la gironina localitat d'Amer. Un any més Tresina Sport hi serŕ present amb els seus dos pilots, en David Boltŕ pilotant el seu peugeot 206 i en Vicente de la Torre, amb el peugeot 205 amb el qual va fer un molt bon final de temporada 2008, amb intencions de fer una bona campanya per terres catalanes i dur el nom de l'equip i de Sant Esteve Sesrovires el més amunt possible de la classificació.

Ens arriben informacions que s'han fet actuacions al circuit d'Amer a fi i efecte de compactar més el terreny i eliminar les pedres que habitualment sortien en el transcurs de la cursa fet que, sens dubte, afavorirŕ el pilotatge i l'espectacle.

Aquesta temporada 2009 es presenta un tant incerta, doncs a la forta crisi econňmica que ens afecta, s'hi afegeix la davallada de incripcions del final de temporada passat sense que s'hagin fet gaires actuacions per a palˇliarla.

En quant al tema del reglament, no hi ha gaires novetats en temes mecŕnics perň sí d'esportius, doncs a partir d'aquesta temporada ja és obligatori la utilització del "transponder", que és l'aparell de cronometratge digital i que enterra definitivament el cronňmetre i farŕ que tot plegat sigui més net i amb menys especulacions.

Ens veiem diumenge al circuit !!!

 

HORARIS CURSA

LLISTA INSCRITS PROVISIONAL

NORMATIVA TRANSPONDERS

UBICACIÓ CIRCUIT AMER

(punxeu a l'icona i podreu fer la ruta)


Veure mapa mes gran

 
 
TORNAR