CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
Amer, 15 De Març de 2.009

 

 

El passat diumenge dia 15 de març, es va disputar la prova inaugural del Campionat de Catalunya de autocross al circiut "dels peluts" d'Amer. La gent d'Escuderia Garrotxa varen fer una bona feina al circuit, deixant-lo en molt bones condiciones per a practicar aquest esport.

Tresina Sport es va presentar a la cursa amb en David Boltà i en Vicente de la Torre. Tal i com ja vàrem avançar, la baixa inscripció va marcar la cursa. Esperem que al llarg de la temporada s'animi una mica més la gent i veiem graelles més plenes doncs, a la crisi actual s'hi ha d'afegir una gran quantitat de curses, tant a nivell social com nacional i provincial que fa que els pilots es distribueixin en diferents especialitats.

Als entrenaments, Vicente de la Torre deixava clar que volia guanyar la cursa i marcava la "pole position"per davant de Busquets i Soldevila. En David Boltà patía problemes al motor del seu peugeot 206 havent d'abandonar abans d'acabar els entrenaments.

A la primera màniga, bona sortida d'en Vicente i d'en David que, ben aviat, es col·locaríen 1er i 2ón respectivament, fins al final de la cursa.

A la segona màniga, en David es col·locaría segón darrera d'en J.Soldevila però, una volcada d'aquest, el deixava com a líder de la màniga. En M.Barcons es va anar acostant a en David i va ser a la darrera volta quan el va avançar, entrant en David en segona posició i en Vicente tercer.

La final va ser una disbauxa de l'organitzador, doncs a un incident amb el sistema de reg de la cisterna va deixar la graella de sortida totalment anegada d'aigua i es va haver d'avançar la sortida uns metres. Una altre errada amb el sistema de cronometratge, va fer que les graelles de les finals es féssin a criteri del director de cursa, col·locant en David i en Vicente a primera fila, acompanyats d'en M.Barcons !!!! pilot que no havia completat entrenaments ni sortit a la 1ª maniga per una avaria al pont del darrera del seu saxo. El més perjudicat va ser en David, doncs li va tocar la part interior de la rampa de final de recta, just a on és més vertical i, en conseqüencia, es va veure avançat fins i tot pels pilots de segona linea de la graella. En Barcons es situava líder, seguit d'en Vicente, un millorat Albert Gutiérrez i d'en David Boltà, el qual va intentar avançar-lo sense éxit, entrant en quarta posició final.

En resum, un segón lloc per a em Vicente de la Torre i un quart lloc per en David Boltà, que fan un cap de setmana molt millorable i que serà un bon punt de partida per la resta del Campionat.

A la Divisió II (2.000cc), victòria per en Joan Salichs que segueix sense donar opció als seus rivals, seguit d'un sorprenent J.Nualart i d'en M.Montaner.

A la Divisió IV (car cros), disputada cursa que va proclamar guanyador a en Jordi Puigvert. Casas (2), Batlle, Montalbán Puigvert i Calm, foren els guanyador de les mànigues. La final va ser un dura pugna entre Puigvert i Casas, i el frec a frec va ser per a en Puigvert després d'avançar Casas i distanciar-se el suficient per entrar guanyador, seguit de Batlle.

La propera cursa es disputarà al circuit de Lleida els proper s 18 i 19 d'abril i serà puntuable pel Campionat d'Espanya.

Classificació final DIV Car Cross (Monoplaces) Classificació Campionat*
1. Jordi Puigvert Demon Car 6.24 1. Jordi Puigvert 22 Punts
2. Jordi Casas Demon Car 6.28 2. Jordi Casas 22 Punts
3. Marc Batlle Speed Car Xtrm 6.30 3. Marc Batlle 19 Punts
4. Jaume Casas Demon Car 6.43 4. Jaume Casas 14 Punts
5. Fernando Baca Speed Car Xtrm 6.48 5. Fernando Baca 12 Punts
Classificació final DII A 1600 Classificació Campionat*
1. Marc Barcons Citroën Saxo 7.48 1. Marc Barcons 23 Punts
2. Vicente La Torre Peugeot 205 GTI 7.50 2. Vicente La Torre 22 Punts
3. Albert Gutierrez Peugeot 106 7.56 3. David Bolta 18 Punts
4. David Bolta Peugeot 206 GTI 7.57 4. Albert Gutierrez 16 Punts
5. Eduard Rubio Honda Civic 8.13 5. Eduard Rubio 13 Punts
Classificació final DII 2000 Classificació Campionat*
1. Joan Salichs Seat Ibiza 7.01 1. Joan Salichs 26 Punts
2. Jordi Nualart Opel Astra 7.02 2. Jordi Nualart 20 Punts
3. Marc Montaner Renault 5 7.06 3. Marc Montaner 17 Punts
4. Jordi Costa Opel Corsa 7.15 4. Jordi Costa 17 Punts
5. Alfredo Lorenzo Renault Clio 7.17 5. Alfredo Lorenzo 12 Punts
Classificació (Monoplaces)* Classificació Turismes*
1. Jordi Puigvert 22 Punts   1. Joan Salichs 26 Punts
2. Jordi Casas 22 Punts   2. Marc Barcons 23 Punts
3. Marc Batlle 19 Punts   3. Vicente La Torre 22 Punts
4. Jaume Casas 14 Punts   4. Jordi Nualart 20 Punts
5. Fernando Baca 12 Punts   5. David Bolta 18 Punts

*Classificació provisional a l’espera dels resultats oficials

 

 

CLASSIFICACIÓ FINAL

PRÈVIA CURSA

HORARIS CURSA

LLISTA INSCRITS PROVISIONAL

NORMATIVA TRANSPONDERS

 
 
TORNAR