www.tresinasport.com
 
 

 

 

El proper diumenge dia 31 de maig de 2.009,  es disputarà el quart "meeting" puntuable per a la Copa Catalana de resistències off-road.

Tresina Sport hi té previst pendre part amb 2 equips:

Tresina Sport 1: : L'objectiu de la parella de Sant Esteve formada per Antònia Martinez i David Boltà és el de donar el màxim nombre de voltes possibles amb el seu peugeot 205 que tant bé ha funcionat les dues darreres curses, intentant acabar la cursa el més endavant possible.

Tresina Sport 2: L'equip format per Oriol Gel i Marc Vilanova retorna a les resistències després del paréntesi forçat de dues curses per culpa del trencament del motor del peugeot 205. Com sempre, aquest equip quan surt a la pista és un ferm candidat a acabar en posicions capdavanteres, tal i com han demostrat en repetides ocasions, guanyant la 1era cursa de la temporada de resisténcies al circuit de Castellbisbal.

Els entrenaments lliures començaràn a partir de les 10:30 del matí, i està previst que la resisténcia comenci al voltant de les 11:30, finalitzant al cap de 3 hores, tal i com marca el reglament.

LLISTA D'INSCRITS

COM ANAR-HI?

 

TORNAR